sunnuntai 30. elokuuta 2015

Vauvakutsut!

Minut yllätettiin tänään. Minulle kaikkein tärkeimmät ja rakkaimmat ystäväni olivat järjestäneet yllätyksenä minulle vauvakutsut. Mies pyysi minut mukaan lennättämään vanhemmille lapsilleni ostamaansa radio-ohjattavaa lentokonetta. Aloin kyllä aavistella, että nyt on jotain tekeillä kun matka kulki niin erikoisia reittejä, eikä mies oikeastaan osannut sanoa, minne tarkalleen ottaen olemme menossa lentokonetta lennättämään. Ja niin tie veikin miehen veljen ja veljen avovaimon luo, jonne kutsut oli järjestetty. Heidän kotinsa on muutenkin todella kaunis ja nyt se oli sisustettu vauvakutsuja varten ihanasti :) Paras paikka kutsuille!



Sain aivan hirmuisesti lahjoja!


Harmittaa kun en ymmärtänyt ottaa pöydästä kuvia, jonne oli katettu herkkuja. Joimme alkumaljoina herkullista alkoholitonta kuohujuomaa, jonne oli laitettu jäinen mansikka koristeeksi. Tarjolla oli pikkupitsoja, mozzarella-piirakkaa, salaattia leipäjuustolla, suklaakakkua, ihania mokkapalan tyylisiä kakkusia, sipsiä, kahvia ja limpparia. Oioi... Ei tarvinnut nälässä lähteä kotiin :D Ystäväni oli askarrellut hienot pelikortit. Peli oli vauva-alias. Ihme, että tässä raskausdementiassa sain kaikki selitykset arvattua. Jokainen vieras sai selittää ja minä arvailin sanoja.
Alias-pelin lisäksi vieraat täyttivät papereita, johon saivat kirjoittaa nimiehdotuksia, arvata vauvojen syntymäaikaa, kirjoitella terveiset vauvoille ja arvata myös onko tulokaat identtiset vai epäidenttiset. Todennäköisempäähän on, että pojat ovat epäidenttiset. Suurin osa di-di-raskauksista (kansankielellä kun molemmilla on omat istukat, sikiökalvot jne) on erimunaisia, mutta noin 30% näistä kuitenkin on identtisiä. Sain myös aivan ihanan piirustuksen erään ystävän tyttäreltä. Nyt kaikki laput koristavat vauvojen huoneen seinää :)
Sain lahjaksi vain ja ainoastaan tarpeellisia asioita. Vaatteita tuli paljon, hoitotarvikkeita, vaippoja, minulle hemmottelupaketti ja vaikka mitä. En olisi osannut odottaa todellakaan tuollaista määrää tavaraa. Olin niin otettu kaikesta :) Nyt luulen, ettei minulta enää puutu kuin yksi fleece-puku, pari yöpukua ja puklurättejä. Tutteja ehkä pitää vielä ostaa muutama...
Kaksi pientä yöpukua


Sukkia ja kaksi lämpöistä pipoa. Ihanasti pipot olivat samanlaiset, mutta kuitenkin erilaiset
Ja voi elämä näitä! <3 Pienet henkselifarkut nappibodyineen. Kuinka suloiset!!
 Sain myös ensimmäiset 44cm kokoiset vaatteet. Näitä ehkä pitää vielä hankkia muutama lisää. Todennäköisesti pojat ovat melko pieniä syntyessään..
Miten oikeasti joku voi olla näin pieni? Saisinpa jo pikkuiset syliin <3

Nämä tuttinauhat olivatkin toivelistalla! Yksi ystäväni virkkaa tällaisia ihania nauhoja itse.


Hoitotarvikkeita. Nämä kaikki olivat sellaisia, joita en itse ollut vielä ostanut! Jes!
Oli mielestäni ihana saada myös paketti minulle. Hemmottelupakettiin oli kerätty voiteita ja suihkugeelejä, kuivashamppoota, suklaata, silmälaput kauneusunille, virkistävää teetä, jalkojenhoitotuotteita ja vauvoillekin oli ihanat unipuput. Nämäkin oli ostoslistalla, mutta nyt ei tarvi itse hankkia!
Toinen tämän lahjan ostajista oli virkannut korin tavaroille. Korikin sai heti uuden käyttötarkotuksen vauvojen sukkakorina!

Kaikki tavarat alkavat löytää paikkansa vauvojen huoneessa. Huonekin alkaa olla valmis ja kaikki tarvikkeet on hankittu. Tänään vielä leikkasin vanhasta pinnasängyn patjasta sopivan kokoisen alustan hoitopöydälle.
Osa tuttipulloista on tallessa lipastossa. Muodon vuoksi laitoin muutaman hyllyyn näkösälle.

Nyt on hyvä jatkaa odotusta. Alkaa tavarastressi olla mennyttä kun kaikki on jo oikeastaan valmista. Vaatteita pitää vielä pyykätä jossain vaiheessa, mutta muuten onneksi kaikki alkaa olla mallillaan. Jännitys kasvaa koskien synnytystä, josta myös aion kirjoittaa kunhan ehdin. Nyt käännän itseni ja valtaisan mahani makuuasentoon. Josko se hieman helpottaisi näitä nykyään joka iltaisia lihasten venymiskipuja... Kiitos vielä kaikille teille ihanille, jotka kutsut järjestitte. Saan olla kiitollinen, että ympärilläni on näin ihania ihmisiä!! Pusipusi!

Huomenna paukahtaa täyteen 27 raskausviikkoa

Pienten kuvat ovat päässeet heidän huoneensa lipaston päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti